AFYONKARAHİSAR / BOLVADİN - Karayokuş Şehit Yaşar Özyörük Ortaokulu

Ağu

Okulumuzda sosyal bilgiler öğretmeni olarak görev yapan Ahmet ÖRENÇ hocamızın Konya'ya tayini çıkmıştır. Yaptığı özverili çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür eder, yeni okulunda başarılar dileriz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenlerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve vatanımızın her karış toprağını "Yine bizim yapan" kahraman Çanakkale şehitlerimizi büyük bir minnet duygusu ile andık.

Şbt

OKULUMUZDA BAŞLATILAN DEPREMZEDELERE YARDIM KAMPANYASINDA TOPLANAN 5725 TL AFAD VE KIZILAY HESAPLARINA YATIRILMIŞTIR. KAMPANYAYA TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZ KATILIM SAĞLADI. 8/A SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZDEN RANA GÜL ÖZTÜRK 850 TL BURS PARASINI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLAYARAK ÖRNEK BİR DAVRANIŞ GÖSTERDİ. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ BU GÜZEL DAVRANIŞLARINDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUZ.

Şbt

Okulumuzda  24.02.2023 Cuma  günü  Sivil Savunma kulübü çalışmaları kapsamında yapılan tatbikata, okul müdürümüz Yusuf ERGÜN, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Senaryo gereği öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz deprem sırasında ve sonrasında nelere dikkat etmeleri ve neler yapacakları konularında bilgilendirildi.Deprem tatbikatının başarılı geçmesinin ardından okul bahçesinde toplanan öğrencilere konuşma yapan okul müdürü Yusuf ERGÜN , tatbikatın genel amacının olası depremlere karşı öğrencilerimizin bilgilendirilmesi olduğunu, bu tür tatbikatların olası depremler de can kaybının önüne geçebileceği ve depremden korunmanın bir "Afet Bilinci" olduğuna dikkat çekti.Ayrıca, deprem sırasında ve sonrasın da panik yapmamanın ne kadar önemli olduğuna vurgu yapan müdürümüz  , öğrencilerimize ve öğretmenlerimize tatbikata verdikleri önemden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Kas

BOLVADİN' DE YAPILAN KOŞU YARIŞMALARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ VE  BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENİMİZ BURCU KARATEPE'Yİ KUTLUYOR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ.

Kas

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILARAK YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ

OKUL AİLE BİRLİĞİ BANKA HESABINDA 9350,69 TL PARA OLDUĞU GİDERİN OLMADIĞI BİLDİRİLDİ

Ağu

2020 / 2021 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantısının yapılması.

BAKANIMIZIN ÇAĞRISINA UYARAK OKUL BAHÇEMİZDE FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞTURDUK.

SENE SONU kadromuz

Nis

OKULUMUZA GELEN TEVFİK İNCEOĞLU TİYATROSU ´´ECEM DEVLER ÜLKESİNDE ´´ ADLI TİYATROYU SERGİLEDİ. ÖĞRENCİLERİMİZİN TİYATROYA KATILIMI OLDUKÇA FAZLAYDI.

Mrt

ORMAN HAFTASI KAPSAMINDA OKUL BAHÇESİNDEKİ BOŞ ALANLARI AĞAÇLANDIRDIK